13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjÎncă o biserică pentru Spitalul Județean Târgu Jiu

Încă o biserică pentru Spitalul Județean Târgu Jiu

Consiliul Județean Gorj și-a dat acordul pentru construirea unei biserici în curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Lăcașul de cult va fi ridicat lângă pavilionul din strada Unirii de către Mitropolia Olteniei. Terenul care va fi cedat de către CJ Gorj are o suprafață de 149 de metri pătrați.
„Se emite acordul de principiu pentru schimbarea destinației unui imobil-teren aflat în domeniul public al Județului Gorj și în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în vederea construirii unei biserici ortodoxe în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pe imobilul-teren situat în intravilanul municipiului Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 56, în suprafață de 149,00 mp, imobil care face parte din suprafața totală a terenului cu Carte Funciară nr. 56808/UAT Târgu Jiu, aflat în domeniul public al Județului Gorj și în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cu finanțarea și executarea lucrărilor de către Mitropolia Olteniei – Arhiepiscopia Craiovei”, conform Consiliului Județean Gorj. Va fi cea de-a doua Biserică de care dispune unitatea medicală.

Citește și: Gorj: Anchetat, după ce și-ar fi lovit tatăl cu pumnul în față

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS