13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Lady Gaga alături de logodnicul Michael Polansky la premiera din Londra a „Joker: Folie à Deux”

(VIDEO) Lady Gaga alături de logodnicul Michael Polansky la premiera din Londra a „Joker: Folie à Deux”

-

Lady Gaga și logodnicul ei Michael Polansky au zâmbit în timp ce au ieșit de la premiera din Marea Britanie a filmului „Joker: Folie à Deux”.

Cântăreața „Born This Way”, de 38 de ani, a purtat o rochie roșie cu umeri accentuați și un machiaj inspirat de personajul ei, Harleen „Lee” Quinzel – alias Harley Quinn – în timp ce a pozat pentru fotografii la Cineworld Leicester Square din Londra.
Vedeta a purtat o ținută atipică, așa cum și-a obișnuit fanii. La evenimentul care a avut loc la Cineworld Leicester Square din Londra, ea a ales să poarte o rochie lungă, roșie și un blazer cu mâneci bufante, potrivit ABC News.

Michael Polansky a arătat elegant într-un costum negru, completat de o cămașă albă impecabilă și o cravată, în timp ce și-a ținut brațul în jurul viitoarei sale soții. S-au sărutat la un moment dat și nu și-au ascuns afecțiunea în fața fotografilor.

Lady Gaga a anunţat, miercuri, pe contul de Instagram că va lansa vineri un album care va însoţi filmul „Joker: Folie à deux”. Numit „Harlequin”, albumul va fi inspirat de lumea filmului. Cântăreaţa a lansat coperta, împreună cu o listă a melodiilor.

Albumul va conţine noi versiuni ale unor clasice de jazz precum „Get Happy”, „That’s Entertainment” şi „World on a String”. Filmul este şi un musical în care Lady Gaga şi Joaquin Phoenix interpretează aceste clasice de jazz.

Citește și: Cinci funcţionari de la ANAF și un dezvoltator imobiliar au adus un prejudiciu de 20 de milioane de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS