30.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Femei date dispărute, căutate de polițiști

Gorj: Femei date dispărute, căutate de polițiști

Două femei care au dispărut de acasă sunt căutate de polițiști. Pe 26 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 57 de ani, din comuna Drăguțești, despre fatul că Bărbulescu Maria, de 56 de ani, din comuna Drăguțești, cu care ar avea o relație de concubinaj, a plecat voluntar de la domiciliu, în dimineața respectivă și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate aproximativ 70 kg, față rotundă, ochi căprui, ten deschis, păr șaten scurt, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcaminte pe care femeia le purta la momentul plecării de la domiciliu.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de un bărbat de 65 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că pe 19 septembrie, fiica sa, Pîrjol Diana Iuliana, de 36 de ani, cu același domiciliu, care locuiește fără forme legale în municipiul București, a plecat din această localitate.

Aceasta i-a transmis mamei sale un mesaj prin care i-a adus la cunoștință că se află în municipiul Petroșani, pentru a participa la meditații, organizate în aer liber, de tip yoga.

De la data la care a lăsat mesajul, nu a mai putut fi contactată prin intermediul telefonului mobil sau al rețelelor de socializare.

Semnalmente: constituție atletică, aproximativ 1,65 m, greutate 60 kg, păr lung ondulat de culoare neagră, ochi căprui, față ovală, ten deschis la culoare și fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării.

În ambele cazuri a fost efectuată cercetarea locului faptei și dispusă punerea în urmărire a persoanei, la nivel național.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor două sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citeşte şi: Gorj: Tineri prinși la scurt timp după ce au dat o spargere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS