30.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportSurpriză înainte de ultimele șase curse din sezon! Racing Bulls și-a dat afară pilotul

Surpriză înainte de ultimele șase curse din sezon! Racing Bulls și-a dat afară pilotul

Echipa Racing Bulls a decis în decursul zilei de joi, 26 septembrie, să înceteze colaborarea cu Daniel Ricciardo. Odată cu această decizie, fostul pilot Red Bull este tot mai aproape de retragerea din Formula 1.

Fosta Alpha Tauri a anunțat că Daniel Ricciardo va părăsi echipa în cel mai scurt timp, făcându-i loc neozeelandezului Liam Lawson. Conducerea Racing Bulls a luat decizia de a încheia colaborarea cu veteranul australian, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor de la revenirea sa pe grila Formulei 1. Astfel, după un an și și două luni în a doua sa perioadă petrecută pe circuit, Ricci părăsește Formula 1.

Australianul a luat startul în nu mai puțin de 258 de Mari Premii și a trecut linia de sosire primul de 8 ori. Primele 7 victorii au venit în monopostul Red Bull, iar ultimul său triumf a fost obținut, surprinzător, la Monza 2021, alături de McLaren, scrie Eurosport.

Acesta a strâns 32 de clasări pe podium, iar cel mai bun rezultat al său a fost locul 3 în campionatul piloților, obținut în 2014, respectiv 2016, alături de Red Bull.

Citește și: Campioana tenisului românesc împlinește 33 de ani! Simona Halep, la „ceas aniversar“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS