33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat din localitatea Vârvoru de Jos, reținut pentru tâlhărie

Un bărbat din localitatea Vârvoru de Jos, reținut pentru tâlhărie

Un bărbat din localitatea doljeană Vârvoru de Jos este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani, din județul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona Autogării Nord, din localitate, o persoană necunoscută l-ar fi lovit cu palma în zona feței, sustrăgându-i geanta de voiaj pe care o avea asupra sa.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, bănuit de comiterea faptei. Totodată, în urma controlului corporal efectuat de polițiști asupra sa, a fost găsit un telefon mobil ce se afla în geanta de voiaj sustrasă.Acesta a fost condus la sediul unităţii pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS