33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎn Craiova încep pregătirile pentru Crăciun. Primarul promite o lume de basm

În Craiova încep pregătirile pentru Crăciun. Primarul promite o lume de basm

Primarul Craiovei anunță că de săptămâna viitoare orașul intră în febra sărbătorilor de iarnă. Cu alte cuvinte, în oraș vor fi montate instalațiile de Crăciun.

De săptămâna viitoare începem montarea instalațiilor pentru Târgul de Crăciun, fiindcă vrem să avem timpul necesar pentru a pune în operă mai multe povești care să vă bucure anul acesta, spune Lia Olguța Vasilescu într-o postare pa pagian sa de Facebook.

Primarul mai spune că totul va fi o feerie. Totul pare desprins ca din basme

Din 15 noiembrie, pe cerul Craiovei va putea fi văzută sania trasă de reni cu Moș Crăciun care va veni personal să vadă cel mai frumos târg de sărbători din România. În satul lui sunt pregătite multe atracții: colace pe gheață, roller coaster, căsuțe cu bunătăți și suveniruri, carusele, instalații care vă taie respirația. În Piața Frații Buzești puteți asista la scena nașterii Domnului, la Doljeana vă întâmpină decorurile din Star Wars, iar în Piața Mihai Viteazul puteți vedea dansând Frumoasa și Bestia, fiind prima oară în România când personajele capătă viață cu ajutorul luminilor și inteligenței artificiale. Satul Bellei este plin de trandafiri, iar prințul transformat în Bestie poate fi văzut în balconul palatului, păzit de lupi albi, înfricoșători. Pe patinoar va trona bolul de sticlă în care se află trandafirul care se scutură. Sfeșnice, ceasuri, dulapuri vorbitoare completează unul dintre cele mai frumoase decoruri care au putut fi văzute, într-o explozie de lumină și culoare.

La finalul anunțului, primarul îi îndeamnă pe cei interesați să viziteze Târgul de Crăciun să-și rezerve locuri de parcare.

Rezervați-vă locuri din timp! Agențiile de turism din Bulgaria au început să facă deja rezervări!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS