15.6 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / FCU şi-a dezamăgit crunt susţinătorii în meciul cu CS Afumaţi

Liga 2 / FCU şi-a dezamăgit crunt susţinătorii în meciul cu CS Afumaţi

Divizionara secundă FCU Craiova nu s-a simţit deloc în largul ei în partida de duminică, de pe teren propriu, cu CS Afumaţi, din cadrul etapei 8. Cu toate că oltenii au avut în faţă o echipă nou promovată, acest lucru nu s-a văzut deloc pe teren. Mai mult, ilfovenii au reuşit să se impună clar, cu 3-0, rezultat în urma căruia Marius Croitoru va fi cu siguranţă băgat în şedinţă de concedere.

Ilfovenii au deschis scorul prin Cezar Beşleagă, care a marcat cu un şut de la 14 metri lateral dreapta la sub bară, la colţul lung (’30).

Nou promovata a reuşit şi golul doi, prin Ciprian Stanciu, care a reluat cu capul, de la 6 metri, o centrare venită dintr-un corner de pe dreapta (’50).

Rezultatul final a fost stabilit de Robert Petculescu (jucător împrumutat de la Universitatea Craiova), cu un şut plasat de la 12 metri (’90+3).

FCU: C. Sandu – Padula, Lumbu, Camara, Oltean (’34, Negru) – V. Pop (’88, Răduţ), V. Achim (’55, Raicea), M. Ilie (’34, Moraru) – Abbey – Bălan (’55, Meijer), Ibrahim. Antrenor: Marius Croitoru.

Afumaţi: Chioveanu – A. Lazăr (’66, Shehait), Duţu, Robicek, Nicola – Zaina, Petculescu, Moussinga – Ionică (’58, Enache), C. Stanciu (’75, Gheoroae), Beşleagă (’75, Ghineţ). Antrenor: Vasile Neagu.

Cartonaşe galbene: Camara ’4, Abbey ’68, Pop ’70, Ibrahim ’89 / Stanciu ’27, Ghineţ ’88.

Au arbitrat: Vasile Buzea – Ionuţ Bobe, Marius Bărbulescu; Dan Hruşcă.
Observatori: Marian Deaconu (CCA), George Constantinescu (FRF).

Pentru FCU Craiova urmează un meci la Oradea, împotriva celor de la FC Bihor (luni, 7 octombrie, ora 16.00).

Citeşte şi: Liga 2 | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 8

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS