15.6 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U” Craiova – Slobozia / Elvir Koljic: „Trebuie să marcăm şi să luăm cele trei puncte”

„U” Craiova – Slobozia / Elvir Koljic: „Trebuie să marcăm şi să luăm cele trei puncte”

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, pe Unirea Slobozia, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Unirea Slobozia!

CCA l-a desemnat arbitru central pe Horaţiu Fesnic (Cluj). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Alexandru Cerei (Cluj) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia). Al patrulea oficial va fi George Roman (Timişoara).

VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Haţegan (Arad) şi Romică Bîrdeş (Piteşti).

Observator din partea CCA a fost desemnat Marcel Savaniu (Satu Mare). LPF l-a numit supervizor pe Paul Mincu (Bucureşti).

„Meciul acesta depinde doar de noi”

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a declarat că echipa s-a antrenat bine în această săptămână şi că dorinţa de victorie este foarte mare.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Cu siguranţă va fi un meci dificil. Au o echipă bună, cu jucători cu experienţă şi cu o viteză bună, dar eu cred că meciul acesta depinde doar de noi. Dacă vom fi concentraţi 100% şi intrăm în joc bine, cred că o să reuşim să luăm toate cele trei puncte, pentru care ne-am antrenat toată săptămâna. Trebuie să stăm mai bine la fazele fixe, să stăm mai concentraţi. Trebuie să marcăm şi să luăm cele trei puncte”, a spus „Dragonul”.

„Nu contează cine marchează, ci să luăm punctele”

Cândva un atacant de temut, Elvir Koljic a admis că în ultima perioadă lucrurile nu au stat prea bine pentru el. Bosniacul promite să redevină marcatorul pe care-l ştiu suporterii Ştiinţei.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Cu siguranţă şi eu vreau să marchez cât mai mult, ca şi ceilalţi colegi ai mei. Am avut ocazii, dar nu prea mi-a ieşit. Încerc de fiecare dată să marchez şi să-mi ajut echipa să câştige, dar nu am reuşit de fiecare dată. Sper să o fac în meciul următor. Ca să ieşim campioni trebuie să marcăm cât mai mult. Trebuie să o fac şi eu, şi Mitriţă, şi Jovo acum, pentru că îmi doresc să intre şi el bine. Cu toţii trebuie să ajutăm echipa, nu doar un singur jucător, pentru că atunci nu realizăm nimic. Sper să câştigăm în continuare şi, repet, nu contează cine marchează, ci să luăm punctele.

Nu am frică (să bag piciorul – n.r.). Am depăşit o perioadă grea, cu toate accidentările pe care le-am avut şi a fost un timp în care nu am jucat. În sezonul acesta încerc să fiu sănătos, pentru că de antrenat o fac foarte bine, atât doar că îmi lipsesc reuşitele. Asta o să se schimbe, pentru că avem pasatori buni şi cred că o să trec peste problema asta. Eu sunt motivat, vreau să ajut echipa şi să merg, din nou, la naţională. Vreau să ne batem la campionat şi să dau cât mai multe goluri”, a explicat Elvir Koljic.

Mizează pe aportul lui Cicâldău şi Jovo Lukic

Întrebat de relaţia cu noii mijlocaşi, dar şi despre concurenţa cu Jovo Lukic, Elvir Koljic a spus:

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Avem un lot bun, avem mijlocaşi buni. Sper să revină cât mai repede şi Anzor, Cicâldău trebuie să intre şi el cu echipa. Am avut relaţii bune cu Cic atunci când a fost aici. Sper ca prin venirea lui să avem şi mai multe ocazii, pentru că aşa va fi mai uşor să marchezi.

Pe Jovo îl cunosc destul de bine. Şase ani a jucat cu mine la fosta mea echipă. Sezonul trecut a fost bun pentru el, iar în acesta a marcat trei goluri atât cât a jucat. E un băiat extraordinar, un jucător puternic, cu calitate, loveşte bine cu capul. Sper să ne ajute cât mai mult”. VEZI VIDEO!

Citeşte şi: “U” Craiova – Slobozia / Constantin Gâlcă: “Nu mai există favorită la campionat”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS