20.6 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | CSM Slatina este pe val! Oprescu, nemulțumit

Liga 2 | CSM Slatina este pe val! Oprescu, nemulțumit

CSM Slatina a reușit cea de-a doua victorie la scor în noul sezon de Liga 2, izbutitnd să se impună cu 4-2 pe terenul Dumbrăviței! Jocul de sâmbătă a contat pentru etapa 8, iar acum trupa lui Daniel Oprescu ocupă locul secund în cel de-al doilea eșalon al țării.

Golurile oltenilor au fost marcate de Mahadi Kayondo (’50, ’66), Andrei Trașcu (’69) și Cătălin Țîră (’90+3). Gazdele au răspuns prin Nicu Modan (’81) și Ouadie Salhi (’84).

CSM Slatina: P. Toroc – I. Mitran, Bărăitaru, Gherghe, C. Toma – Trașcu, S. Matei – Golofca (’81, D. Dragu), Mihaiu (’89, D. Savu), C. Radu (’81, Riza) – Kayondo (’81, Țîră).

„I-am avertizat pe băieți după meciul cu Reșița că acest joc va fi mult mai greu, pentru că adversara este o imprevizibilă. Cel puțin până astăzi s-a apărat destul de bine și e foarte periculoasă pe contraatac. Da, și sunt foarte supărat pe treaba aceasta (că scorul a trecut de la 0-3, la 2-3 n.r.)! Nu e normal să primim gol așa cum le-am primit. Chiar am insistat să nu existe relaxare. De fapt, este al doilea meci în care apare această relaxare. De fiecare dată când am condus cu 2-0 sau 3-0 – pentru că ni s-a mai întâmplat și cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu – am primit gol într-un moment în care nu trebuia“, a precizat Daniel Oprescu, citat de Newsflux.

Pentru CSM Slatina urmează un meci contra Stelei București, pe propriul teren (sâmbătă, ora 11.00).

Citește și: Liga 2 | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 8

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS