19.5 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Prințul Harry celebrează „micile legende” la premiile de caritate din Londra

(VIDEO) Prințul Harry celebrează „micile legende” la premiile de caritate din Londra

-

Prințul Harry, ducele de Sussex, a avut o apariție publică rară în Marea Britanie pentru a sărbători realizările tinerilor și familiilor lor care se confruntă cu afecțiuni grave de sănătate.

Prințul Harry este patronul organizației de caritate, WellChild, și a participat la ceremonia lor anuală de decernare a premiilor la un hotel din centrul Londrei.

El a adus un omagiu copiilor și adolescenților, numindu-i „mici legende” care îi amintesc „de forța spiritului uman”. „Îți mulțumesc că ești tu și că îi înalți pe toți cei din jurul tău”, a adăugat el.

Soția sa, ducesa de Sussex, nu a călătorit cu el din casa lor din California.

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie doar de câteva ori pentru evenimente caritabile

De la mutarea sa în America, Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie doar de câteva ori pentru evenimente caritabile.

El a fost ultima dată în Marea Britanie în august pentru o vizită privată pentru a participa la o slujbă de pomenire pentru unchiul său, Lord Robert Fellowes, care a murit la începutul verii.

Orice călătorie înapoi în Marea Britanie aduce speculații cu privire la relația dintre Prințul Harry și familia regală în general. Se crede că a sosit în Marea Britanie ieri, dar nu se știe dacă își va vedea tatăl și fratele cât este aici.

Regele se află în prezent la Balmoral în Scoția, iar Prințul de Wales se află în Windsor.

Nici Palatul Buckingham, nici Palatul Kensington nu au făcut niciun comentariu cu privire la întoarcerea Prințului Harry în Marea Britanie.

Prințul a lăudat familiile prezente

Într-un discurs rostit în timpul ceremoniei, Prințul Harry a spus publicului câștigătorilor de premii că sunt „mici legende”.

Lăudând angajamentul familiilor lor, el a spus:

„Ca părinte, știu puțin despre rollercoaster-ul emoțional al educației parentale, dar când aud despre grija pe care mulți dintre voi, mame, tați și membri ai familiei o oferiți, nivelul de îngrijire non-stop pe care îl oferiți, abilitățile pe care le-ați avut de a învăța și de luptele pentru sprijin pe care le duci în fiecare zi sunt cu adevărat uimită.”

Prințul Harry pozează cu directorul general de la Royal Lancaster Hotel Sally Beck, CEO-ul WellChild Matt James, președintele administratorilor WellChild Craig Hatch, SVP Global Communications GSK și CEO Office Sally Jackson
Prințul Harry pozează cu directorul general de la Royal Lancaster Hotel Sally Beck, CEO-ul WellChild Matt James, președintele administratorilor WellChild Craig Hatch, SVP Global Communications GSK și CEO Office Sally Jackson

Înainte de ceremonie, prințul s-a întâlnit și cu câștigătorii premiilor și cu familiile acestora. El a avut un schimb plin de viață cu Noah Nicholson, de șapte ani, potrivit BBC.

Noah, care are afecțiuni medicale complexe, și-a aruncat în mod repetat jucăriile pe jos, în timp ce prințul râdea și vorbea cu el. Când mama lui Noah și-a cerut scuze, prințul a spus „nu vă scuzați. Îmi place.”

Inimioare în dar pentru prinț și familia lui

Scarlett Cripp, care are zece ani, l-a întâlnit și pe prințul Harry și i-a oferit un set de inimi de cristal pe care să le strângă ori de câte ori are o zi tristă:

  • albastru pentru duce,
  • verde pentru fiul său Archie,
  • galben pentru fiica lui Lilibet,
  • violet pentru a soția lui Meghan.

Prințul i-a spus că le va folosi în timp ce călătorește, ca amintire a soției și a copiilor săi.

Prințul Harry este patronul WellChild de mai bine de 15 ani. Directorul executiv Matt James a spus că implicarea prințului în organizația de caritate a fost semnificativă.

„Face două lucruri, ne permite să oferim câștigătorilor noștri inspiratori o noapte pe care nu o vor uita niciodată, o noapte care va rămâne mereu cu ei”, a spus el.

„Dar, de asemenea, ne oferă o platformă pentru a le spune poveștile, ceea ce este cu adevărat important pentru un grup de familii ale căror provocări sunt adesea nerecunoscute și neînțelese.”

Citește și: Accident de autobuz în Thailanda. Se pare că peste 20 de copii au murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS