19.5 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Rămășițe umane găsite în zona unei foste stații de carburant din Bâlteni

Gorj: Rămășițe umane găsite în zona unei foste stații de carburant din Bâlteni

Oseminte ale unei femei au fost găsite în apropierea unei fost stații de benzină din comuna gorjeană Bâlteni.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi pe 29 septembrie prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localității, în zona unei foste stații de carburanți, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafață de până la 25 metri, au mai fost identificate și alte fragmente osoase.

De asemenea, în zonă au fost identificate trei articole vestimentare specifice portului femeiesc, o pereche de încălțăminte tip gheată, confecționate din cauciuc și un ceas de damă.

Bunurile identificate au fost ridicate de la fața locului, iar fragmentele osoase au fost înaintate Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării unei constatări medico-legale și ulterior unei expertize antropologice pentru stabilirea cu exactitate a provenienței acestora. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Constanţa şi Galaţi: Locuinţe şi străzi inundate de ploaia torenţială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS