18.3 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHaos pe aeroportul Bergamo, după ce o anvelopă a unui avion a explodat la aterizare

Haos pe aeroportul Bergamo, după ce o anvelopă a unui avion a explodat la aterizare

Toate zborurile programate să plece sau să aterizeze astăzi pe aeroportul Milano Bergamo, cunoscut și sub numele de Orio al Serio și care deservește orașul italian Bergamo, sunt în prezent întârziate, deviate sau anulate.

Este haos pe aeroportul din Bergamo, în urma unui incident în care a fost implicat un avion Ryanair care zbura de la Barcelona, scrie Euronews.

Avionul era în timpul manevrelor de aterizare, marți, în jurul orei locale 8 dimineața, când una dintre anvelope a explodat, rămânând astfel blocat pe pistă. Incidentul a avut loc la doar câteva secunde după ce avionul a atins solul.

Autoritățile aeroportuare au emis următoarea declarație: „SACBO [compania care administrează aeroportul] informează că, din cauza unei aeronave blocate pe pistă din cauza unor probleme tehnice, operațiunile sunt suspendate”, se arată în comunicat. „Zborurile de plecare sunt întârziate, iar zborurile care sosesc pot fi deviate sau anulate până la redeschidere”.

Site-ul web al aeroportului arată toate zborurile până la miezul nopții în această seară (marți, 1 octombrie) fie ca fiind întârziate, anulate sau deviate. Dacă urmează să zburați spre sau din aeroportul din Bergamo, cel mai bine este să verificați starea zborului înainte de a vă îndrepta către aeroport.

Citește şi: MAE: 1.136 de cetăţeni români şi membri de familie ai acestora şi-au înregistrat prezenţa în Liban

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS