18.3 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO capră rănită s-a refugiat pe terasa unui restaurant din Târgu Jiu

O capră rănită s-a refugiat pe terasa unui restaurant din Târgu Jiu

O capră care este rănită s-a refugiat pe terasa unui restaurant din zona de sud a orașului Târgu Jiu. Serviciul pentru Protecția Animalelor Gorj s-a deplasat la fața locului.

În urma verificărilor, a fost depistat proprietarul animalului, respectiv o femeie din municipiul Târgu Jiu.
„În urma unei sesizări, ne-am deplasat în orașul Târgu Jiu, pe terasa restaurantului Rebecca, împreună cu Biroul pentru protecția animalelor din cadrul IPJ Gorj, cu privire la un exemplar caprin care prezintă o plagă la nivelul pieptului.

La fața locului s-a constatat că exemplarul caprin, femelă, rasă metis, prezintă o plagă deschisă la nivelul pieptului, infectată cu larve de muște. Capra fiind identificat prin crotal, s-a procedat la identificarea proprietarului care a venit la fața locului și a revendicat animalul, alături de medicul de circumscripție.

Propietarul și-a luat angajamentul că îi va oferi tratamentul medical veterinar de care aceasta are nevoie. În zilele următoare colegii mei vor merge să vadă dacă propietarul își respectă angajamentul luat.”, a declarat Luis Popa, șeful Serviciului pentru Protecția Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj.

Citeşte şi: Judecătorii au respins o nouă cerere de arest la domiciliu a lui Vlad Pascu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS