12.8 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Israelul a lovit suburbiile din sudul Beirutului

(VIDEO) Israelul a lovit suburbiile din sudul Beirutului

-

Cel puțin cinci lovituri israeliene au lovit suburbiile din sudul Beirutului miercuri dimineața, a declarat o sursă de securitate libaneză. Armata israeliană a declarat că vizează locurile Hezbollah și a emis mai multe ordine de evacuare. „Cel puțin cinci lovituri israeliene au vizat suburbiile de sud ale Beirutului”, a spus sursa, potrivit France 24.

Iranul a lansat marți seară un atac cu rachete asupra Israelului, cu sistemele de apărare israeliene identificând aproximativ 180 de rachete lansate către teritoriul său, a anunțat armata israeliană. Cele mai multe dintre rachete au fost interceptate de sistemul de apărare aeriană Iron Dome al Israelului.
Gărzile Revoluționare din Iran au declarat că lansările sale de rachete asupra Israelului au fost o răzbunare pentru uciderea liderilor islamiști Ismail Haniyeh, Hassan Nasrallah și Abbas Nilforoushan.
Israelul și-a închis spațiul aerian în timp ce sirenele de raid aerian au sunat în toată țara. Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că un „număr mare” de rachete au fost interceptate.
Prim-ministrul israelian Binyamin Netanyahu a spus că Iranul „va plăti” pentru atacul său asupra Israelului.

Citește și: Iranul atacă Israelul cu sute de rachete

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Premiul „Octavian Căpățînă” al  Revistei Române de Drept Privat...

Premiul „Octavian Căpățînă” – pentru cel mai original și valoros...

ȘTIRI GdS