12.8 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer cu permisul suspendat a murit din cauza vitezei

Un şofer cu permisul suspendat a murit din cauza vitezei

Un bărbat care conducea un autoturism pe DJ 101 ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers lovind gardul unui imobil. Autoturismul a rămas suspendat pe gard, conducătorul auto fiind proiectat în afara acestuia. Accidentul a avut loc marţi în localitatea prahoveană Filipeştii de Târg.

Bărbatul de 52 de ani avea viteză şi a pierdut controlul într-o curbă, la doar câteva sute de metri până acasă. A lovit o conductă de gaz, a rupt un copac şi un stâlp de curent, apoi s-a înfipt cu mașina într-un gard și a rămas cu roțile în sus. Pentru că nu purta centura de siguranță, impactul violent l-a proiectat la zeci de metri distanță.

Proprietarul gospodăriei în al cărei gard a intrat maşina spune că este a cincea oară când are gardul dărâmat şi că a făcut plângere la poliţie, cerând să fie montate limitatoare de viteză.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat că permisul bărbatului fusese anulat după ce a fost implicat într-un accident mortal, așa că nu ar fi trebuit să mai urce la volan. Maşina avea numere provizorii expirate.

Cercetările continuă într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Un bărbat fără permis a accidentat mortal un pieton şi a fugit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS