20.1 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSean „Diddy” Combs se confruntă cu peste 100 de noi acuzații de viol și agresiune sexuală

Sean „Diddy” Combs se confruntă cu peste 100 de noi acuzații de viol și agresiune sexuală

Peste 100 de persoane, inclusiv zeci de copii, spun că au fost victime ale violului, agresiunii sexuale și exploatării sexuale ale lui Sean „Diddy” Combs.

Aceștia urmează să-l dea în judecată pe starul rap-ului american, a declarat marți un avocat, potrivitr France 24.
Cea mai recentă acțiune în justiție va pune și mai multă presiune asupra unui bărbat care a depășit odată cultura pop americană, dar care a fost mult timp urmărit de acuzații de abuz violent asupra femeilor și care acum stă în închisoare sub acuzații penale.

„Cel mai mare secret din industria divertismentului, care într-adevăr nu era deloc un secret, a fost în sfârșit dezvăluit lumii”, a declarat avocatul din Texas, Tony Buzbee. El a anunțat planurile a 120 de persoane, inclusiv 25 de minori, de a deschide acțiuni civile.

„Zidul tăcerii a fost spart acum și victimele ies în față”

Combs a fost inculpat luna trecută pentru trei capete de acuzare care pretind că a abuzat sexual de femei și le-a constrâns să participe la petreceri sexuale alimentate de droguri folosind amenințări și violență.
Acuzațiile la adresa câștigătorului premiului Grammy s-au dezvoltat încă de anul trecut, când cântăreața Cassie, al cărei nume real este Casandra Ventura, a susținut că Diddy a supus-o la mai mult de un deceniu de constrângere prin forță fizică și droguri, precum și la un viol în 2018.

O serie de procese la fel de groaznice de atunci au pictat o imagine a lui Combs ca un bărbat violent care și-a folosit statutul de celebritate pentru a prada femeile.
Combs a pledat nevinovat de acuzațiile penale. El a fost închis în așteptarea procesului.

Model de abuz

La o conferință de presă la Houston, Buzbee a spus că peste 3.000 de persoane au prezentat acuzații împotriva lui Combs și a făcut apel pentru oricine altcineva care ar fi fost o victimă să se prezinte.
El a spus că mare parte din abuzurile pe care Combs și membrii anturajului său ar fi efectuat au urmat un model.

„Aș spune că 90 % din cazuri, acești indivizi au fost drogați”, a spus el reporterilor.

„O persoană care avea 22 de ani în momentul în care a fost agresată a spus că… când ți s-a dat o băutură – și acum știm că băutura este împletită cu ceva – dacă ai refuzat să o bei, ai fost dat cu piciorul afară de la petrecere”.

Buzbee a descris cazuri de violuri repetate ale adolescenților, presupuse săvârșite de Combs și asociații săi.

El a spus că presupusele abuzuri asupra minorilor au avut loc adesea în contextul unei promisiuni de faimă și avere în industria muzicală.

Temeri de răzbunare

Un băiat, care avea doar nouă ani la acea vreme, a fost dus la New York pentru o audiție pentru casa de discuri a lui Combs, Bad Boy Records.
„Acest individ a fost abuzat sexual, presupus de către Sean Combs și alte câteva persoane de la studio, în promisiunea făcută atât părinților săi, cât și față de el însuși de a obține un contract de înregistrare”, a spus Buzbee.
„O adolescentă, de 15 ani la acea vreme, a zburat la New York pentru a participa la o petrecere, a fost drogată și apoi dusă într-o cameră privată. Se presupune că în prezența lui Combs, minora a fost violată, iar apoi alți indivizi au violat-o pe rând.”

Buzbee a lăudat curajul celor care s-au prezentat în ciuda temerilor de răzbunare sau reacții adverse din partea propriilor comunități.

„Ma aștept ca prin acest proces, mulți oameni puternici, multe secrete murdare să fie dezvăluite. Știm cu ce ne confruntăm și, așa cum se întâmplă întotdeauna în situații ca aceasta, atunci când o celebritate este implicată, oamenii pot fi de-a dreptul răi și urâți”.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Reținut pentru mai multe furturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS