20.1 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Nicole Kidman, prima apariție de la moartea mamei sale

(VIDEO) Nicole Kidman, prima apariție de la moartea mamei sale

-

Nicole Kidman a revenit în ochii publicului pentru Săptămâna Modei de la Paris. Actrița a participat luni la spectacolul Balenciaga. Este prima ei apariție de la moartea subită a mamei sale Janelle Anne Kidman.

Nicole, de 57 de ani, a purtat o ținută complet neagră pentru ocazie, accesorizându-și rochia strânsă cu colanți și pantofi asortați. Câștigătoarea Emmy și-a completat look-ul cu ochelari de soare negri, cercuri aurii și un ceas purtat peste o mânecă lungă.

Nicole era toată numai zâmbet în timp ce le făcea cu mâna fanilor din Franța, potrivit Page Six.

Luna trecută, vedeta „Big Little Lies” a părăsit Festivalul de Film de la Veneția devreme, după ce vestea morții mamei ei a lăsat-o „în șoc”. Nicole a lansat o declarație despre pierderea părintelui ei „frumos și curajos”. Regizoarea Halina Reijn a citit declarația în timp ce a primit premiul pentru cea mai bună actriță în numele vedetei peliculei „Cuplu perfect”.

„Ea m-a modelat, m-a ghidat și m-a făcut”, a scris Nicole. „Sunt dincolo de recunoscătoare că pot să vă spun numele ei tuturor prin Halina. Pierderea mamei este sfâșietoare, iar inima mea este frântă.”

Nicole și-a adorat mama

Reprezentanta câștigătoarei de Oscar a confirmat ulterior decesul mamei de 84 de ani a vedetei, dar nu a divulgat mai multe detalii.

Nicole, sora ei, Antonia Kidman și răposata lor mamă
Nicole, sora ei, Antonia Kidman și răposata lor mamă

Nicole a postat fotografii retroactive cu ea și cu sora ei, Antonia Kidman, cu răposata lor mamă, pe Instagram, săptămâna următoare.

„Eu și sora mea, împreună cu familia noastră, vrem să vă mulțumim pentru revărsarea de dragoste și bunătate pe care am simțit-o săptămâna aceasta”, a scris ea.
„Fiecare mesaj pe care l-am primit de la cei care au iubit-o și admirat-o pe mama a însemnat mai mult pentru noi decât vom putea vreodată să exprimăm.”

Citește și: Sean „Diddy” Combs se confruntă cu peste 100 de noi acuzații de viol și agresiune sexuală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat prins sub un tractor la Stejari

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea...

ȘTIRI GdS