23.4 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeMagnolia Residence a demarat nou proiect imobiliar, cu 78 de apartamente

Magnolia Residence a demarat nou proiect imobiliar, cu 78 de apartamente

Dezvoltatorul imobiliar Magnolia Residence a demarat un nou proiect rezidenţial, în cartierul sub nume propriu din zona Metro. Compania construieşte 3 noi blocuri de apartamente şi garsoniere, având termen de finalizare anul 2025.

Antreprenorii sunt cunoscuţi pentru raportul excelent calitate-preţ, acumulând o experienţă vastă pe piaţa locală şi consolidându-şi brandul prin încrederea câştigată.

Apartamente la prețuri sub 50.000 euro

Garsonierele și apartamentele din noul proiect vor avea suprafețe cuprinse între 38-70 mp, perfect optimizate pentru nevoile clienţilor, și vor fi predate complet finisate, fiind prevăzute cu obiecte sanitare de calitate, centrală termică, încălzire în pardoseală și toate utilitățile incluse. Costul unei astfel de locuinţe porneşte de la 49.000 euro, iar locul de parcare este inclus în preţ.

Proiectul este gândit pentru a răspunde unui stil de viaţă echilibrat, în care confortul și funcționalitatea se îmbină armonios.

“Pentru aceste apartamente le propunem clienţilor un design modern, o combinaţie între stilul industrial şi nuanțele naturale, pentru un cămin confortabil şi în ton cu noile trenduri”, au transmis dezvoltatorii.

Magnolia Residence, un reper pe piaţa imobiliară din Craiova

Cu proiecte gândite pentru a răspunde nevoilor şi cererii pieţei, profesionalism şi consistenţă, Magnolia Residence a devenit un reper pe piața imobiliară locală, oferind nu doar locuințe, ci un adevărat stil de viață pentru toți cei care aleg să se alăture acestei comunități.

Pentru mai multe informații și rezervări, reprezentanţii Magnolia Residence pot fi contactaţi la numărul de telefon 𝟎𝟕𝟑𝟏𝟕𝟑𝟎𝟏𝟗𝟒.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS