9 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjEvenimentul „Școala Mamei”, găzduit de Spitalul Județean Târgu Jiu

Evenimentul „Școala Mamei”, găzduit de Spitalul Județean Târgu Jiu

Vești excelente pentru mămicile și viitoarele mămici din Târgu Jiu și din întreaga regiune! Pe 3 octombrie, la ora 16:30, pe Insuliță, la Hotel Anna, va avea loc un eveniment special intitulat „Școala Mamei”, dedicat mamelor și nou-născuților.

Această inițiativă a fost organizată de Secția de Neonatologie și Secția de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în colaborare cu Töpfer România, un partener recunoscut în domeniul îngrijirii infantile. „Școala Mamei” a fost concepută pentru a oferi sprijin și resurse utile mamelor, având ca obiectiv principal facilitarea unei tranziții mai ușoare în perioada de maternitate. Este un prilej deosebit pentru mămici să se informeze și să învețe despre cele mai bune practici în îngrijirea nou-născuților, precum și despre aspectele importante ale sănătății materne.

Cei mai buni specialiști, în fața mamelor

O echipă pluridisciplinară, formată din specialiști de renume, inclusiv medici neonatologi, obstetricieni, cardiologi pediatri, medici specializați în genetică medicală și chirurgi infantili, va fi prezentă pentru a răspunde întrebărilor și a oferi informații valoroase. Participantele vor avea oportunitatea de a interacționa cu acești profesioniști, de a discuta despre îngrijirea copilului, despre sănătatea mamei și despre diversele provocări întâmpinate în perioada postnatală.

„Pentru toate mămicile și viitoarele mămici care doresc să participe la „Școala Mamei”, este important să se înscrie în prealabil. Înscrierea se poate face printr-un email trimis la adresa [email protected], în care trebuie să menționeze numele, prenumele și un număr de telefon la care pot fi contactate. Locurile sunt limitate, așa că nu ratați ocazia de a beneficia de această experiență valoroasă!”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Citește și: Echipamente de 500.000 de lei pentru reducerea infecțiilor nosocomiale la Spitalul Județean Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS