13.4 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFrații Tate au primit înapoi șapte din cele 12 mașini confiscate de DIICOT

Frații Tate au primit înapoi șapte din cele 12 mașini confiscate de DIICOT

Frații Tate și-au primit înapoi mașinile de lux confiscate de DIICOT, dar nu pe toate. Valoarea bolizilor confiscați în vară depășește patru milioane de euro. Frații Tate au primit doar șapte din cele 12 mașini confiscate de DIICOT în vară.

Britanicii au contestat măsura sechestrului pentru recuperarea prejudiciului din dosarul în care sunt acuzați printre altele de trafic de persoane, conform stirileprotv.ro.

Cinci autoturisme au rămas în depozitul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate

Pentru că nu au putut prezenta acte pentru toate autoturismele, cinci dintre ele au rămas în depozitul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. Instanța a dispus returnarea autoturismelor, iar decizia este definitivă.

„Niciuna dintre ele nu contează. 12 dintre ele nu contează. Ce este important e că îmi iau Lada înapoi. Mi-a fost foarte dor de această mașină, simt că DIICOT a întrecut măsura când mi-a furat Lada, iar faptul că se întoarce la mine este mai important decât orice altceva. Am cumpărat-o de la un fost membru al Partidului Comunist al lui Nicolae Ceaușescu, care a cumpărat mașina în 1979 și care mi-a vândut mașina acum 4 ani. De atunci o iubesc. Este o bucățică din istoria României”, a declarat Tristan Tate.

Alte două mașini care aparțin colaboratorilor fraților Tate rămân în depozit

Alte două mașini care aparțin colaboratorilor fraților Tate rămân în depozit pentru că nu au fost revendicate de nimeni. Mașinile fuseseră confiscacte de DIICOT în urma perchezițiilor din luna august anul acesta.

Procurorii au vrut să recupereze astfel prejudiciul pe care cel doi britanici l-ar fi obținut din exploatarea unor fete despre care anchetorii spun că le-ar fi obligat să practice videochat. Procurorii vorbesc în acest nou dosar despre 30 de victime, două dintre ele minore, iar acuzatiile sunt de trafic de minori, trafic de persoane și act sexual cu un minor.

În primul dosar al fraților Tate mai sunt sub sechestru alte 11 mașini de lux. Tristan Tate este sub control judicar, iar Andrew Tate este în arest la domiciliu – măsura pe care acesta a contestat-o la Tribunalul București.

Citeşte şi: Comisia Europeană va distribui tinerilor 35 500 de permise de călătorie gratuite DiscoverEU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS