25 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaWeek-end Colibri, cu spectacole și expoziție la Noaptea Albă a Galeriilor

Week-end Colibri, cu spectacole și expoziție la Noaptea Albă a Galeriilor

Teatrul Colibri Craiova va prezenta în week-end spectacolele „Pic“ și „Dănilă Prepeleac“. De vineri participă la Noaptea Albă a Galeriilor – NAG #18.

Sâmbătă, la ora 18.00 este programat spectacolul „Pic“, de Ana Cucu Popescu și Delia Gavlițchi, regia Delia Gavlițchi.
„Pic“ este spectacol nonverbal, despre inocență și puritate, despre descoperirea universului prin bucuria pe care o întrupează o poveste cu păpuși.
Vârsta minimă recomandată este 3 ani.

Duminică, de la ora 11.00, se va juca spectacolul „Dănilă Prepeleac“, de Ion Creangă, adaptare, dramatizare și regie Valentin Dobrescu.
„Am încercat să aduc această poveste, prin adaptare, cât mai aproape de zilele noastre, în așa fel încât spectacolul să recunoască timpurile în care trăiește. Am creat un spectacol dinamic, muzical, plin de viață, cu un final optimist, la care atât cei mici, cât și adulții să participe cu plăcere,“ a spus Valentin Dobrescu, regizor.
Vârsta minimă recomandată este 5 ani.

Începând de vineri, 04 octombrie, Teatrul Colibri participă la Noaptea Albă a Galeriilor – NAG #18, cu expoziția „Metamorfozele vârstei în stil steampunk“, realizată de Gavril Siriteanu, scenograf, artist plastic la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. Expoziția este deschisă în Sala Studio, în perioada 04 – 06 octombrie, în intervalul orar 19:00 – 00:00. Intrarea este liberă.

Citește și: Slatina: Un bărbat de 72 de ani a acroșat cu mașina un pieton

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS