27.3 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi minori din Târgu Jiu, anchetați pentru tâlhărie calificată

Doi minori din Târgu Jiu, anchetați pentru tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgu Jiu au depistat miercuri două persoane de sex bărbătesc bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, în persoana a doi tineri de 16 și 17 ani, ambii din Târgu Jiu.

Față de tânărul de 17 ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerii în arestul IPJ Gorj. În cazul celuilalt urmează să se efectueze o expertiză psihiatrică în vederea stabilirii discernământului.

În noaptea de 1 spre 2 octombrie, polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați prin 112 de un localnic, de 19 ani, despre faptul că a fost urmărit și agresat de două persoane necunoscute.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce apelantul se deplasa pe strada Republicii din localitate, împreună cu un prieten, ar fi fost urmăriți de două persoane necunoscute. Acestea l-ar fi agresat pe apelant, lovindu-l cu pumnul în zona pieptului. De asemenea, l-ar fi deposedat de portofel, din care i-au luat 300 lei, după care i l-au dat înapoi și au fugit.

Tânărul nu a solicitat la fața locului prezența unui echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Bărbat din Târgu Jiu, reținut pentru violență în familie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS