27.3 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Accident provocat de un şofer de 74 de ani

Craiova: Accident provocat de un şofer de 74 de ani

Doi şoferi au fost răniţi în urma unui accident produs astăzi, pe Centura de Nord a Craiovei. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost provocat de un şofer de 74 de ani, care nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regilamentar.

Poliţiştii au explicat că, în urma impactului, au fost răniţi şoferii celor două autoturisme.

„În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 F, din municipiul Craiova. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un bărbat de 74 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gârlești, la intersecția cu DN 65 F, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „Oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula pe DN 65 F, condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Mehedinți. În urma evenimentului rutier, cei doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital”, au explicat poliţiştii.

Aceştia din urmă au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS