20.6 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat arestat pentru un presupus atac cu acid asupra a doi elevi în afara unei școlii din Londra

Bărbat arestat pentru un presupus atac cu acid asupra a doi elevi în afara unei școlii din Londra

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat sub suspiciunea că a provocat vătămare corporală gravă după un presupus atac cu acid în fața unei școli din vestul Londrei, a anunțat Poliția Metropolitană.

O fată de 14 ani și un băiat de 16 ani au fost răniți cu acid în fața Academiei Westminster. Adolescenții au fost transportați de urgență la spital, împreună cu un membru al personalului care a fost rănit în timp ce ea încerca să-i ajute. Se teme că fata ar putea avea răni care să-i schimbe viața în urma atacului. Ea s-a întors la spital după ce a fost externată pentru scurt timp de medici, a spus poliția.

Suspectul, care se afla pe un scuter și purta o mască, a fugit de la fața locului în Harrow Road după atac.
Băiatul a fost externat din spital, iar poliția a spus că rănile lui au fost mai puțin grave decât cele ale fetei.
Bărbatul a fost arestat ieri și rămâne în arest.

Trauma fetei

Corey McFarlane, tatăl fetei, a spus că fiica sa este într-o stare stabilă după ce a suferit arsuri pe partea stângă a feței, dar că ar putea rămâne cu cicatrici pe viață. „Este foarte traumatizată de atac. E foarte speriată de rănile ei. Este o fată tânără și aceste cicatrici ar putea rămâne pe viață. Ea este foarte îngrijorată de asta și a întrebat despre asta.”
McFarlane a spus că a stat la patul fiicei sale în spital, trezindu-o la fiecare două ore pentru a-i administra picături pentru ochi și a-i aplica parafină pe față „pentru a menține totul la loc”.
El a spus: „Nu pot să explic prin ce trec. Cuvintele nu pot explica.”

Prinderea agresorului

Superintendentul detectiv Scott Ware, care investighează incidentul, a declarat: „Echipa de anchetă a lucrat neobosit pentru a pune cap la cap evenimentele în care două victime tinere, de 16 și 14 ani, au fost abordate în afara școlii de un bărbat singur care a aruncat o substanță. la ei înainte de a fugi.

Am lansat o vânătoare urgentă de oameni pentru a identifica și aresta bărbatul responsabil pentru acest atac oribil. Sunt încântat să confirm că un bărbat a fost arestat la primele ore ale acestei dimineți în legătură cu incidentul. Fata de 14 ani a suferit răni grave și s-a întors la spital după ce a fost externată pentru scurt timp de medici. S-ar putea să mai treacă ceva timp până să știm cât de grave sunt rănile ei, dar în acest moment ele sunt tratate ca potențial care schimbă viața.“

Băiatul de 16 ani a fost acum externat de la spital și, din fericire, rănile sale nu sunt la fel de grave ca ale fetei.
Școala a fost închisă marți, dar lecțiile s-au desfășurat online. Miercuri s-a deschis normal, dar polițiștii patrulau în zonă, potrivit Independent.

Citește și: (VIDEO) O cometă rară strălucitoare văzută trecând pe lângă Hawaii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS