22.8 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCote MVP NHL 2024-25: Ghici cine? McDavid rămâne favorit timpuriu

Cote MVP NHL 2024-25: Ghici cine? McDavid rămâne favorit timpuriu

Gogoșile se pun la prăjit, popcornul în oală și șoferii Zamboni își pornesc motoarele, ceea ce ne spune că sezonul NHL e în desfășurare! A venit timpul să dispuți, să te cerți și să discuți cine merită admirabilul titlu de ”Cel mai valoros jucător”! Alertă spoiler: dacă ai crezut că sezonul acesta la GGBET vom avea un candidat neașteptat, de tipul unui urs învățat să patineze, vei fi dezamăgit.

Franciza strălucitoare ca un pom de Crăciun: Connor McDavid

Numai cei care au trăit sub o stâncă sau în pădurea ceea de la marginea orașului posibil să nu știe că McDavid este, practic, o versiune umană a unui cod de înșelăciune a NHL. Omul este atât de bun că, dacă ar deveni și mai valoros, ar fi bombardat cu confetti ca la o paradă în onoarea lui de fiecare dată când ar marca un gol. Statistic, este ca elevul din clasă care stătea în spate și reușea să treacă la fiecare examen fără să deschidă vreodată manualul. Sezonul trecut, el a obținut 150 de puncte – mai mult decât suficient pentru a face orice persoană rațională să se întrebe ce fac restul jucătorilor.

Sub radar apar și alți jucători

Acum, să aruncăm o privire la unii dintre ceilalți jucători care, poate cu o întorsătură a destinului, ar putea fura lumina reflectoarelor – sau cel puțin ultima felie de pizza de la masa așilor.

Cale Makar – Versiunea NHL a „Hei, uită-te la mine!”

Cale Makar este un alt nume aruncat la masa discuțiilor MVP ca niște confetti la Anul Nou – toată lumea îl admiră, dar contează el cu adevărat? Dacă McDavid este un cod de înșelăciune, Makar este dezvoltatorul jocului, care îl face mai greu doar pentru a-și etala abilitățile. Abilitățile lui defensive, combinate cu abilitățile de marcare, îl aduc sub lumina reflectoarelor. Dar, de ce nu se folosește de mai multe șanse de a marca pentru a mări statisticile? Cine știe, poate că este politicos și nu vrea să lase în praf alți jucători. Să fie binecuvântat.

Auston Matthews – Ananasul pe pizza de discut a candidaților MVP

Unii oameni îl adoră, alții preferă să mănânce un puc de hochei decât să-l privească câștigând MVP. Cu dreadlock-urile sale frumoase și înclinația spre marcări neașteptate, poate face un puternic adversar dacă ar putea rămâne consecvent și dacă ar fi posibil să cumpăre puțin noroc de la un vrăjitor local. Cotele? Să presupunem că dacă McDavid este alegerea numărul unu, Matthews este ca acea bancnotă de 10 ron pe care câteodată o găsești în buzunarul paltonului de iarnă – plăcut, dar nu tocmai averea la care sperai.

Leon Draisaitl – Garda de corp neoficială a lui McDavid

Și apoi îl avem pe Leon Draisaitl, care este, practic, partenerul lui Connor McDavid, Robin pentru Batman McDavid. Draisaitl continuă să aducă cifre impresionante și să nu uităm factorul important: el este adesea pe aceeași linie cu McDavid. Unii teoreticieni conspiraționiști chiar cred că McDavid și Draisaitl au un club privat unde exersează să marcheze goluri în pijamale.
Pe măsură ce sezonul NHL 2024-25 se desfășoară, discuțiile se înfierbântă ca turtele uitate în cuptor. Echipele se vor lupta, jucătorii vor da pase (unii vor deveni plângători experimentați), iar șansele MVP vor deveni mai imprevizibile decât o pisică care a descoperit aspiratorul. Urmărește!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS