22 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie reținută de poliție după ce și-a însușit o sacoșă cu bani găsită pe stradă

Femeie reținută de poliție după ce și-a însușit o sacoșă cu bani găsită pe stradă

O femeie a fost reţinută de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, după ce ar fi găsit pe stradă o sacoşă cu 28.000 lei pe care şi-ar fi însuşit-o.

Femeia de 43 de ani ar fi găsit sacoşa cu bani pe o stradă din municipiul Buzău, pe 1 octombrie.

„Banii, 28.000 de lei, ar fi aparţinut unei femei, de 68 de ani, din Buzău, care ar fi scăpat sacoşa, fără să-şi dea seama, la data de 1 octombrie a.c., în timp ce se deplasa către un punct de întâlnire cu o persoană căreia urma să-i predea. Ieri, femeia a sesizat poliţia cu privire la cele întâmplate şi, în decurs de numai câteva ore, poliţiştii au identificat persoana care ar fi luat sacoşa indicată şi au depistat-o. În urma materialului probator administrat, persoana a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează a fi prezentată parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, a transmis IPJ Buzău.

Persoanele care îşi însuşesc bunuri găsite sau ajunse din eroare în posesia lor şi nu le predau în termen de 10 zile autorităţilor sau celor care le-au pierdut riscă închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă. 

Citeşte şi: Arme confiscate de polițiștii gorjeni în urma a patru percheziții domiciliare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS