17 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Tânăr fără permis, reținut după ce a condus o mașină cu numere false și a făcut accident

Olt: Tânăr fără permis, reținut după ce a condus o mașină cu numere false și a făcut accident

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa au fost sesizați direct vineri, în jurul orei 09.00, de către un bărbat, că a fost implicat într-o tamponare, în comuna Teslui, județul Olt.

Din primele cercetări a reieșit că un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Teslui, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi efectuat manevra de mers înapoi și nu s-ar fi asigurat, motiv pentru care ar fi acroșat autoturismul condus regulamentar de bărbatul care a făcut sesizarea.

În urma verificărilor a reieșit că tânărul de 24 de ani nu posedă permis de conducere. De asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului condus figurează ca fiind ale altui autoturism, radiat din circulație pe 29 decembrie 2022.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Olt.

Citește și: Investiție majoră în retehnologizarea grupului energetic 5 de la Sucursala Energetica Rovinari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS