15.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePescar găsit mort într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre

Pescar găsit mort într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre

Un bărbat mort a fost descoperit de nişte pescari într-o barcă dusă de curenţi, pe Dunăre, la Galați. Se pare că victima, un bărbat de 68 de ani din Brăila, ar fi plecat vineri seară la pescuit și nu s-a mai întors.

Anchetatorii au fost alertați sâmbătă printr-un apel la 112, efectuat de câțiva martori.

Criminaliştii au ajuns la fața locului, în punctul în care Siretul se varsă în Dunăre, lângă Galați. Ei încearcă să stabilească care a fost cauza decesului.

În jurul orei opt dimineața, mai mulți pescari au văzut o barcă plutind în derivă pe Dunăre. Inițial au crezut că bărbatul care se află în barcă doarme, dar apoi au observat că aceasta continuă să plutească în derivă și au luat decizia să plece cu o altă barcă către ea. Au tras-o la mal și atunci au văzut că bărbatul aflaflat în barcă era mort.

Concubina sa l-a sunat de mai multe ori seară trecută, dar nu i-a răspuns la telefon. Probabil pescarul era deja mort. Se bănuiește că ar fi făcut infarct.

Citește și: Curtea Constituțională a respins contestațiile privind candidaturile lui Nicolae Ciucă și Kelemen Hunor la prezidențiale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS