19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi răniți după ce două mașini s-au ciocnit

Doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit

Doi șoferi au fost răniți și transportați la spital după o ciocnire în trafic în localitatea Leșile.

„Astăzi, 06 octombrie, ora 11.08, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Leșile, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un tânăr de 32 de de ani, din localitatea Leșile, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B către Melinești, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a intra în curtea imobilului său, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Melinești”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Doi răniți, transportați la spital

În urma impactului, tânărul de 32 de ani a fost proiectat într-un autoturism ce circula pe DN 6 B către Melinești, condus de un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Craiova.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 49 de ani și un tânăr, de 19 ani, pasager în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS