18.1 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat băut și fără permis a furat o mașină și s-a plimbat până a făcut accident

Un bărbat băut și fără permis a furat o mașină și s-a plimbat până a făcut accident

Un bărbat băut și fără permis a furat o mașină și s-a plimbat cu ea până a făcut accident. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică că o maşină este răsturnată pe DN 7 în localitatea dâmboviţeană Gura Foii. La un kilometru distanţă, a fost găsit un bărbat care a spus că el a condus maşina, dar nu avea permis şi era băut.

„În dimineaţa de 6 octombrie a.c., în jurul orei 05.40, poliţiştii de la Secţia nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 7, în localitatea Gura Foii, este un autoturism răsturnat. La aproximativ un kilometru, pe raza comunei Crângurile, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, care ar fi susţinut ca ar fi condus autoturismul respectiv. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul furase maşina

Conform sursei citate, autoturismul respectiv ar fi fost sustras de la domiciliul unui bărbat, din comuna Călineşti, şi ar fi fost condus până în municipiul Piteşti şi, ulterior, pe DN 7, spre oraşul Găeşti. În plus, cel care a condus maşina a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice şi a fost indicat un rezultat cu valoarea de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

Citeşte şi: Ministerul Apărării cere modificarea legii care nu permite României să doboare dronele rusești ce îi încalcă teritoriul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS