15.5 C
Craiova
miercuri, 9 octombrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Cel puțin șapte morți într-o lovitură israeliană asupra unei clădiri rezidențiale din Damasc

(VIDEO) Cel puțin șapte morți într-o lovitură israeliană asupra unei clădiri rezidențiale din Damasc

-

Șapte civili au fost uciși într-un atac aerian israelian la Damasc, marți, a declarat guvernul sirian. Un corespondent de război din Marea Britanie a afirmat că atacul a vizat o clădire folosită de Gărzile Revoluționare iraniene și de Hezbollah din Liban. Ministerul sirian al apărării a declarat că printre cei morți în atacul asupra unei clădiri din cartierul Mazzeh al capitalei, care găzduiește ambasadele și sedii de securitate, se numără femei și copii.

Presa de stat libaneză a raportat marți o serie de lovituri asupra bastionului Hezbollah din sudul Beirutului, potrivit France 24. Armata israeliană a emis un avertisment locuitorilor să evacueze zona înainte de atacurile așteptate.

„Suburbiile Beirutului sunt încă supuse unei serii de atacuri. Cea mai recentă a lovit drumul principal de la Al-Kafaat. A provocat distrugeri masive, în mai multe cartiere din sudul Beirutului“, a declarat Agenția Națională de Știri.

NNA a declarat că „patru clădiri rezidențiale adiacente s-au prăbușit în zona Burj al-Barajneh după recentul atac israeliană și a raportat anterior mai multe lovituri „inamice” în zonă.

Citește și: Simona Maya Teodoroiu, fost judecător al CCR și deputat PSD, a murit la doar 55 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Percheziții DNA la Casa Română de Comerț Unirea. Prejudiciu...

Procurorii DNA fac miercuri peste 60 de percheziții în...

ȘTIRI GdS