15.6 C
Craiova
sâmbătă, 12 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Baschetbaliştii de la SCMU Craiova revin în weekend în faţa propriilor suporteri

Baschet / Baschetbaliştii de la SCMU Craiova revin în weekend în faţa propriilor suporteri

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova revine în acest weekend în Sala Polivalentă din Bănie. Trupa lui Javier Carrasco va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, formaţia Corona Braşov, într-un joc din cadrul etapei cu numărul patru din LNBM.

Craiova va încerca să obţină, sâmbătă, un nou succes în faţa propriilor fani, dar pentru a reuşi acest lucru trebuie să se ridice la un nivel bun. Adversarul de această dată este Corona Braşov, o echipă incomodă din campionatul românesc, care pe parcursul sezonului precedent a produs câteva surprize notabile. Acum, în primele trei runde, gruparea de „Sub Tâmpa“ a înregistrat două victorii, cu Petrolul şi Tg. Mureş, dar şi un eşec, la Sibiu.

SCMU nu se poate lăuda cu rezultate mai bune până în aceste momente. Înfrângerile cu Rapid, din propriul fief şi cu Sibiu nu le-au picat prea bine alb-albaştrilor, care vor încerca să se revanşeze în următorul joc. Singura victorie a Craiovei a venit în runda a doua, 71-70 cu Dinamo.

Întâlnirea de la Craiova va fi prima directă dintre cele două echipe.

Citeşte şi: Handbal (f) / SCMU Craiova nu a jucat mare lucru în deplasarea de la Rapid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS