22.9 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi doi răniţi după ce două maşini s-au ciocnit violent

Un mort şi doi răniţi după ce două maşini s-au ciocnit violent

Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident între două maşini, pe E 70, între localităţile Roşiori şi Peretu.

„În urma acestui eveniment rutier au rezultat trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 44 şi 86 de ani, neîncarcerate. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat de aproximativ 63 de ani, a intrat în stop cardiorespirator, motiv pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut niciun rezultat, echipajul SAJ Teleorman fiind nevoit să declare decesul”, a transmis ISU Teleorman.

Cei doi răniţi au primit primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria.

„Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări”, mai anunţă ISU Teleorman.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi trei ambulanţe.

Citeşte şi: Fosta directoare a Casei de Comerț Unirea, reținută pentru abuz în serviciu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS