25.6 C
Craiova
vineri, 11 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea în următoarea lună

Cum va fi vremea în următoarea lună

În perioada 14 octombrie – 11 noiembrie, vremea se va răci treptat, iar temperaturile se vor apropia de valorile normale pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna 14 21 octombrie 2024

Valorile termice vor fi apropiate de mediile obișnuite pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării. Pecipitațiile vor fi, în general, deficitare, în special în sud-vestul țării, unde vor fi mai puține ploi decât în mod normal.

Vremea în săptămâna 21 28 octombrie 2024

Temperaturile vor fi apropiate de valorile normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în vestul și sudul țării, în timp ce în celelalte regiuni cantitățile de precipitații vor fi mai aproape de valorile normale.

Vremea în săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 4 – 11 noiembrie 2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Citeşte şi: Irakian care a vrut să dea foc unui cinematograf, împuşcat de poliţiştii germani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS