20.3 C
Craiova
vineri, 11 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un bărbat și-a dat foc la casă după o ceartă cu soția și a rămas înăuntru cu trei butelii

Olt: Un bărbat și-a dat foc la casă după o ceartă cu soția și a rămas înăuntru cu trei butelii

Poliţiştii din Olt au salvat viaţa unui bărbat care se afla într-o casă cuprinsă de flăcări şi care refuza să părăsească locuinţa. Echipajul a pătruns în clădire, a scos cele trei butelii aflate în casă, iar apoi l-a imobilizat şi l-a scos pe bărbat afară. El a fost internat apoi la Secţia de Psihiatrie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, joi, prin apel la 112, de o femeie din comuna Movileni, cu privire la faptul că un bărbat şi-ar fi agresat soţia. 

Bărbatul a fost scos cu forţa

”Ajunşi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Potcoava au fost întâmpinaţi de o situaţie dramatică, casa era cuprinsă de flăcări, iar în interior se afla un bărbat care refuza să părăsească locuinţa, punându-şi astfel viaţa în pericol. Trei butelii se aflau în casă, iar riscul unei explozii iminente era extrem de ridicat. Conştienţi de gravitatea situaţiei şi motivaţi de dorinţa de a salva o viaţă, poliţiştii şi-au riscat propria viaţă şi au intervenit prompt şi cu curaj. Aceştia au pătruns în locuinţă, au scos buteliile pentru a preveni o tragedie şi l-au imobilizat pe bărbat, reuşind astfel să-l aducă în siguranţă afară”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 

Ei au adăugat că până la sosirea pompierilor, poliţiştii, alături de echipa SVSU Movileni, au intervenit pentru a stinge incendiul şi a limita pagubele. Bărbatul a fost ulterior internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecţie pentru a asigura siguranţa familiei sale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citește și: Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor după ce judecătorii au schimbat încadrarea faptei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS