20.3 C
Craiova
vineri, 11 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Șofer încarcerat după ce două TIR-uri s-au ciocnit în tunelul Bahna

Mehedinți: Șofer încarcerat după ce două TIR-uri s-au ciocnit în tunelul Bahna

Un șofer de TIR a rămas încarcerat după ce două TIR-uri s-au ciocnit vineri după-amiază în tunelul Bahna, de pe DN 6, în zona localității Ilovița din județul Mehedinți.

Două TIR-uri, unul bulgăresc și unul românesc, s-au ciocnit violent după ce unul dintre ele, condus de un bulgar, a ajuns pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic încât mastodontul înmatriculat în Bulgaria a raşchetat, pur şi simplu, pereţii tunelului.

A urmat o operaţiune de salvare contracronometru. Zeci de minute s-au chinuit pompierii să-l scoată pe şoferul străin din mormanul de fiare.

Cel mai grav rănit a fost șoferul TIR-ului înmatriculat în Bulgaria, care a avut nevoie de descarcerare, rămăsese blocat între bordura tunelului și peretele acestuia. A fost extras de acolo de către reprezentanții ISU Mehedinți în stare critică și transportat la spital. Este acum supus mai multor investigații medicale complexe. Șoferul român implicat în accident, de 59 de ani, a scăpat ca prin minune, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul pe E 70 a fost blocat ore întregi, pentru că a fost o operațiune complexă de scoarere a TIR-urilor din viaduct.

Acum, se circulă restricționat, doar pe un singur sens, și va mai dura până când circulația va fi reluată normal în zonă, atât dinspre Severin, cât și de la Timișoara spre Severin. În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citește și: Olt: Un bărbat și-a dat foc la casă după o ceartă cu soția și a rămas înăuntru cu trei butelii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS