19.8 C
Craiova
sâmbătă, 12 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie arestată după ce a incendiat o maşină pentru că s-a enervat

Femeie arestată după ce a incendiat o maşină pentru că s-a enervat

O femeie de 52 de ani a fost arestată preventiv după ce a incendiat o maşină, pe Calea Giuleşti din Bucureşti. Focul a distrus parțial încă un autoturism. Ea a declarat anchetatorilor că a făcut acest lucru din cauză că s-a enervat.

”În fapt, la data de 3 octombrie 2024, poliţişti din cadrul subunităţii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism ar fi luat foc. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate atât poliţişti din cadrul subunităţii, cât şi echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au acţionat pentru stingerea incendiului. Menţionăm faptul că autoturismul în cauză a fost distrus aproape în totalitate, fiind afectat, totodată, un autoturism care se afla în proximitate”, a arătat sursa citată.

În urma investigaţiilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat cu intenţie.

Poliţiştii au stabilit că suspectul este o femeie de 52 de ani, iar joi a fost dusă la audieri. Ulterior a fost reţinută pentru 24 de ore, iar vineri magistraţii au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Citeşte şi: Doi morți și doi răniți după ce șoferul unui autoturism nu a dat prioritate unui TIR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS