20 C
Craiova
sâmbătă, 12 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn craiovean beat criță a intrat cu mașina într-un autoturism, apoi a fugit de la locul accidentului

Un craiovean beat criță a intrat cu mașina într-un autoturism, apoi a fugit de la locul accidentului

Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reținut joi noapte, pentru 24 de ore, un craiovean de 50 de ani, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe 4 octombrie 2024, în jurul orei 12.05, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împăratul Traian, la intersecţia cu strada Spania, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a plecat de la faţa locului.

La scurt timp, a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe strada Henri Coandă, din localitate. Întrucât prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus ulterior la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, rezultatul analizelor de laborator indicând o alcoolemie de 3,27 g/l alcool pur în sânge.

Poliţiștii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore. Vineri, judecătorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte şi: Un bărbat care a mâncat ciuperci otrăvitoare a ajuns la spital cu ajutorul poliției

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS