13.7 C
Craiova
sâmbătă, 12 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat arestat preventiv după ce a omorât în bătaie un bătrân

Bărbat arestat preventiv după ce a omorât în bătaie un bătrân

UPDATE: Potrivit procurorilor, victima şi agresorul erau colegi de serviciu, victima fiind şeful de tură al agresorului care lucra ca paznic la o firma din Râşnov. Primele verificări arată că în 28 septembrie, în jurul orei 17, agresorul a mers la domiciliul victimei pentru a-i cere să facă un schimb de tură sau o zi liberă, iar victima a refuzat. Agresorul s-a enervat şi l-a lovit cu pumnii, picioarele şi cu o bâtă. 

Un bărbat a fost arestat preventiv de polițiștii brașoveni pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce a bătut un bătrân până și-a dat duhul.

Poliția Zărnești a fost sesizată pe 4 octombrie că, într-o locuință din oraș, un bărbat ar fi în stare de inconștiență. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit un bărbat, de 65 de ani, decedat.

Cercetările au fost continuate de criminaliștii brașoveni, care au identificat un bărbat de 47 de ani, bănuit că, în urma unui conflict, ar fi agresat victima, lovind-o pe aceasta „cu un obiect contondent”, care ar fi dus la deces.

Vineri, polițiștii au percheziționat trei locuințe din Zărnești, printre care și pe cea a suspectului, de unde au fost ridicate mai multe probe.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Trei persoane, dintre care două încarcerate, într-un accident între trei mașini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS