13.7 C
Craiova
sâmbătă, 12 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova a pierdut în ultimele secunde întâlnirea cu Corona

Baschet / SCMU Craiova a pierdut în ultimele secunde întâlnirea cu Corona

SCMU Craiova a avut parte, sâmbătă seară, de un nou rezultat frustrant în Liga Națională. Gruparea din Bănie a pierdut întâlnirea cu Corona Brașov, din etapa a patra, la doar două puncte, scor 76-78 și astfel ajunge la 1-3 în clasament. Isiah Osborne a adus victoria vizitatorilor cu un coș-fault în ultimele secunde de joc.

Craiova a început mai bine partida, iar după primul sfert conducea cu scorul de 21-17. Actul secund a fost unul îngrozitor, cel puțin pe faza defensivă. Corona a punctat extrem de mult prin Jones și Jevtovic, ajungând la cota 29 doar în cel de-al doilea parțial. Jones a marcat pe sirenă, înainte de pauză, un coș de trei puncte, iar oaspeții conduceau cu 46-38.

Imediat după revenirea de la cabine, în tabăra Craiovei s-a strigat „trezirea“, iar alb-albaștrii au revenit spectaculos în meci. Watson și Croeley, de la trei puncte, au contribuit decisiv, în timp ce defensiva a fost la cote înalte. Doar nouă puncte a primit SCMU în actul al treilea, încheiat în avantaj, 59-55. Actul al patrulea a fost de care pe care, iar echilibrul pe tabelă s-a menținut până în ultimele secunde. Isiah Osborne (Corona Brașov) a fost inspirat pe ultimul atac al meciului, la scorul de 76-76 și a înscris coșul victoriei cu doar trei secunde rămase pe tabelă. Craiova nu a reușit să mai puncteze, astfel că Brașovul s-a „încoronat“ câștigătoare în Bănie.

Austin Crowley a terminat meciul cu 22 de puncte și 8 recuperări. Samajae Haynes Jones l-a urmat, apoi, cu 13 puncte. Ceilalți jucători ai Craiovei nu au trecut la două cifre punctele înregistrate.

În etapa a cincea, SCMU Craiova joacă pe terenul lui CSM Târgu Mureș. Corona Brașov va juca acasă, cu CSM Galați.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova, victorie în 65 de minute pe terenul Universității Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS