18.4 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMircea Lucescu, după Cipru – România 0-3: „Am impus un anumit stil de joc“

Mircea Lucescu, după Cipru – România 0-3: „Am impus un anumit stil de joc“

Selecţionerul României, Mircea Lucescu, i-a lăudat pe tricolori după victoria de sâmbătă seară, din deplasare, cu Cipru, scor 3-0, în Liga Naţiunilor. „Il Luce“ a afirmat că este bucuros pentru că au reuşit să lege trei victorii în această competiţie.

„Am făcut o foarte bună primă repriză, excelentă, 3-0 nici nu prea reflectă realitatea. Am mai avut două-trei ocazii. Ne-am apărat foarte bine, foarte compact, extraordinar de decişi (au fost) jucătorii noştri în duelurile individuale, şi ne-am creat ocazii de gol. Am controlat jocul şi asta este important. Am impus un anume stil de joc, care este aproape de ceea ce făceam noi cu mulţi ani înainte. Și din acest punct de vedere am fost foarte eficienţi.

Victoria este victorie, urmează un alt meci foarte dificil. Contează foarte mult cum îi recuperăm pe aceşti jucători, mai ales că terenul a fost foarte moale, iar acolo ne aşteaptă un teren greu. Ne pare rău că l-am pierdut pe Bancu pentru acest meci. Îmi pare bine pentru băieţi că au înlănţuit trei victorii, ceea ce înseamnă foarte mult. E un lucru deosebit. Acum meciul ăsta a trecut, urmează un alt meci, la fel de important“, a declarat Lucescu, la Prima TV.

Tehnicianul român consideră că meciul cu Lituania este la fel de important, putând conduce la o eventuală calificare la Cupa Mondială.

„Următorul meci este extrem de important, pentru că poate să fie unul care ne poate asigura calificarea. Ne vom lupta cu Kosovo pentru primul loc şi ei au o echipă foarte bună“, a adăugat Lucescu.

Citește și: Liga Națiunilor | România, victorie de serviciu cu Cipru la Larnaca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS