18.4 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRăzvan Marin, încântat după victoria din Cipru: „Ne-am făcut meciul uşor din prima repriză“

Răzvan Marin, încântat după victoria din Cipru: „Ne-am făcut meciul uşor din prima repriză“

Mijlocașul Răzvan Marin a afirmat, după victoria României cu Cipru, scor 3-0, din Liga Naţiunilor, că tricolorii au reuşit să-şi facă meciul uşor în prima repriză, când au reuşit să înscrie toate cele trei goluri.

„Cred că ne-am făcut meciul destul de uşor. Am reuşit să dăm trei goluri în prima repriză şi asta ne-a ajutat foarte mult. În a doua am scăzut puţin ritmul şi asta aşa au reuşit să pună ei un pic controlul pe joc. Sunt fericit pentru că am reuşit să obţinem aceste trei puncte. Mergem în Lituania cu gândul să câştigăm alte trei puncte. Cred că vom câştiga aceste trei puncte.

Bineînţeles că ne dorim să mergem la un Campionat Mondial. Asta ne-a făcut să ajungem în acest punct, maturitatea pe care am căpătat-o, experienţa de-a lungul timpului şi asta ne face să câştigăm meciuri. Nu cred că s-a întâmplat de foarte mult timp la echipa naţională să câştigăm trei meciuri la rând, chiar dacă nu sunt cele mai puternice echipe. Cred că pentru moralul nostru ajută. Sperăm să o ţinem tot aşa şi după Nations League, să fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru calificarea la Mondiale“, a declarat Marin, la Prima TV.

„Reuşesc să menţin concentrarea la un nivel foarte înalt“

Marcator al golului doi al României, din penalty, Marin a spus că exersează destul de mult aceste execuţii.

„Nu ştiu dacă neapărat mă motivez la loviturile de la 11 metri, reuşesc să menţin concentrarea la un nivel foarte înalt. Lucrez mental din punctul ăsta de vedere. Analizez portarii şi mă bucur că reuşesc de fiecare dată să marchez. Cu siguranţă că va veni şi un moment în care voi rata, dar sper să fie cât mai târziu posibil. Sunt fericit că pot să îmi ajut echipa să câştige. Asta este cel mai important“, a mai spus Răzvan Marin.

Citește și: Mircea Lucescu, după Cipru – România 0-3: „Am impus un anumit stil de joc“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS