18.4 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Salina Turda, devenită virală datorită unui clip al lui Mr. Beast. A adunat 27 milioane de vizualizări în 16 ore

(VIDEO) Salina Turda, devenită virală datorită unui clip al lui Mr. Beast. A adunat 27 milioane de vizualizări în 16 ore

Un clip cu Salina Turda, publicat pe Youtube de celebrul Mr. Beast, a făcut furori pe Internet.

320 de milioane de urmăritori pe platforma de streaming video, iar cel mai recent clip a fost filmat într-o destinație turistică populară de la noi din țară.„Această mină de sare este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată”, spune MrBeast despre Salina Turda din județul Cluj.Clipul de 20 de minute publicat sâmbătă a strâns 27 de milioane de vizualizări și aproape 4.000 de comentarii după numai 16 ore de la apariția lui.

Cel mai urmărit youtuber din lume a filmat experința din Salina Turda timp de șapte zile în iulie 2024, potrivit presei locale. Sâmbătă, la trei luni distanță, a publicat clipul „7 zile de explorare a unui oraș subteran” în care apar și alți vloggeri care l-au însoțit pentru acestă „provocare”.

Reprezentanții Salinei au anunțat la vremea respectivă închiderea acesteia pentru șapte zile, însă fără să ofere explicații.„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie peste ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow! În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când România era bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum doar o grămadă de youtuberi trăiesc aici”, a spus MrBeast la începutul aventurii din Salina Turda.

CITEȘTE ȘI: Sardine marinate în stil grecesc, la cuptor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS