17.9 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJannik Sinner l-a învins încă o dată pe Djokovic şi a triumfat la Shanghai

Jannik Sinner l-a învins încă o dată pe Djokovic şi a triumfat la Shanghai

Jannik Sinner s-a impus astăzi în finala turneului ATP 1000 de la Shanghai, învingându-l în două seturi pe Novak Djokovic, scor 7-6 (4), 6-3, după o oră și 39 de minute de joc. Italianul, care și-a asigurat primul loc în clasamentul mondial la final de an, a ajuns la 3 victorii în turneele Masters în 2024.

Primul set s-a desfășurat după un scenariu extrem de echilibrat. Fiecare jucător şi-a câştigat serviciul, astfel că s-a ajuns în tiebreak, unde Sinner a reușit să se desprindă rapid. Italianul a condus cu 4-0, iar apoi a avut 3 mingi de set. Deși Djokovic s-a apropiat la 6-4, liderul mondial a reușit să închidă prima parte a jocului după 58 de minute de joc.

În setul secund, campionul de la Australian Open și US Open a avut un joc mai solid. După ce sportivii și-au împărțit primele două game-uri, Sinner a reușit să lege 3 game-uri la rând. Djokovic nu a mai reușit niciun break, iar italianul nu a mai putut pierde meciul.

În urma acestei victorii, Jannik Sinner a ajuns la 3 succese consecutive în fața lui Novak Djokovic, scrie Eurosport.

Ultimul succes obținut de sârb în fața liderului mondial datează din noiembrie anul trecut. Atunci, Nole a câștigat în fața italianului finala de la Turneul Campionilor, în două seturi, scor 6-3, 6-3.

Citeşte şi: Ana Bogdan e pe tabloul principal de la Osaka! Victorie fără emoții cu Sato

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS