24 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLituania - România / Brigadă de arbitri din Scoţia la Kaunas

Lituania – România / Brigadă de arbitri din Scoţia la Kaunas

Partida echipei naţionale a României cu Lituania, programată marţi, la Kaunas, în Liga Naţiunilor, va fi arbitrată de o brigadă din Scoţia. Aceasta va fi condusă de centralul Nicholas Walsh, ajutat de asistenţii Graeme Stewart și Calum Spence și rezerva Christopher Graham.

România a mai disputat un meci cu Nicholas Walsh la centru, în 2019. Sub comanda lui Mirel Rădoi, „tricolorii” remizau cu Norvegia, 1-1 în preliminariile pentru EURO 2020. Naționala României rata atunci calificarea la turneul final găzduit și de România.

România a câștigat primele trei meciuri din grupa C a Ligii Națiunilor. Cu o victorie în Lituania, „tricolorii” au asigurat primul loc și în proporție de 90% calificarea la barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2026. Partida Lituania – România va fi transmisă marți, de la 21.45, pe Antena 1.

Pentru a se califica la barajul pentru Cupa Mondială direct din Liga Națiunilor, România trebuie să fie printre cele mai bine clasate patru naționale câștigătoare de grupe, dar care nu s-au clasat pe primele două poziții în grupele din preliminarii. Astfel, cu un parcurs perfect în Liga Națiunilor, România își crește șansele să ajungă la Cupa Mondială din 2026.

Citeşte şi: Răzvan Marin, încântat după victoria din Cipru: „Ne-am făcut meciul uşor din prima repriză“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS