24 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic: „Jannik a fost mult prea bun, prea puternic, prea rapid!“

Novak Djokovic: „Jannik a fost mult prea bun, prea puternic, prea rapid!“

Novak Djokovic a fost învins în această după-amiază, în finala turneului Masters 1000 de la Shanghai, de Jannik Sinner, în două seturi, scor 7-6 (4), 6-3, ratând șansa de a-și adjudeca titlul cu numărul 100 din carieră. După meci, sârbul a avut reacții superbe atât la adresa adversarului său, cât și a lui Roger Federer, prezent în tribune.

Djokovic a evidențiat forța lui Sinner și a glumit cu privire la staff-ul italianului, din care fac parte oameni cu care a colaborat și el.

„Felicitări lui Jannik. A fost mult prea bun, prea puternic, prea rapid. Are un an incredibil. Felicitări și echipei lui, bravo băieți. Îi cunosc pe câțiva de acolo, îmi sunt fețe cunoscute (n.r. râzând). Este o echipă grozavă”, a declarat Novak Djokovic.

Cu Federer în tribune, nu pe teren

Djokovic s-a arătat încântat că i-a avut în tribune pe Roger Federer, Carlos Alcaraz și Juan Carlos Ferrero. Acest i-a transmis lui Federer că nu este obișnuit să-l aibă în tribune și că i-ar fi plăcut mai mult să fie în fața lui, pe teren.

„De asemenea, este plăcut să-l văd pe Roger. Nu sunt obișnuit să te văd în tribune. Mi-aș dori să fii aici, pe teren, jucând cu noi. Probabil că este prima dată când joc în fața ta, e minunat. Îi mulțumesc și lui Carlos Alcaraz, lui Juan Carlos la fel. Vă mulțumesc că ați venit și că ați fost parte din acest meci”, a adăugat Djokovic.

Citeşte şi: Jannik Sinner l-a învins încă o dată pe Djokovic şi a triumfat la Shanghai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS