24.5 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr lovit cu ciocanul în cap şi cu picioarele de un grup de opt bărbați

Tânăr lovit cu ciocanul în cap şi cu picioarele de un grup de opt bărbați

Un tânăr, de 29 de ani, din București, a fost bătut, de un grup de opt bărbați, cu ciocanul în cap și cu picioarele. Camerele de supraveghere au filmat incidentul. Medicii de la Spitalul Universitar au spus polițiștilor că tânărul a declarat că s-a rănit singur.

Tânărul a fost bătută crunt în Militari Residence de un grup de opt bărbați, deocamdată neidentificați. Unul dintre ei l-a lovit un cap cu un ciocan, iar restul l-au lovit cu picioarele după ce a căzut la pământ.

„Am văzut mulţi, m-am dat în faţă să vorbesc. A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap. Inconştient am ajuns la spital. Mă doare capul, sunt terminat. Puteam să paralizez. Dacă vezi pe cineva jos, după ce i-ai dat cu ciocanul de fier în cap, îi mai dai şi cu piciorul? Se vede pe jos cât sânge mi-a curs acolo”, a povestit victima pentru observatornews.ro.

Tânărul neagă informația transmisă de poliția din Ilfov, cum că a declarat inițial că s-a rănit singur.

„Eu am fost inconştient până a doua zi dimineaţa. Eu nu aveam cum să vorbesc. A venit un domn de la poliţie şi eu în niciun caz nu i-am dat declaraţia asta. Niciodată în varianta mea nu am spus că m-am împiedicat şi am căzut. Le-am spus că ştiu că m-am certat cu ei”, a spus victima.

Citeşte şi: Platformă de livrat mâncare Tazz, cumpărată de o companie finlandeză

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS