24.5 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO tânără a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră

O tânără a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră

O tânără de 20 de ani a murit după ce a căzut peste bord, de pe o navă de croazieră. Accidentul a avut loc în apropierea arhipelagului Channel Islands, aflat în Marea Mânecii.

La ora 2 noaptea a fost dată alerta pentru căutarea tinerei, la nord de stâncile Les Casquets, la vest de Alderney. Serviciul francez de căutare și salvare a declarat că victima căzută de pe nava MSC Virtuosa a fost scoasă din mare de un echipaj de elicopter. Ulterior, medicii au anunțat că femeia este decedată.

Un pasager a declarat pentru BBC că alarmă a sunat de trei ori, pentru a semnala că o persoană a căzut peste bord. Un avion al Channel Islands Air Search a fost trimis la fața locului, împreună cu bărci de salvare și cu un elicopter francez.

Nava de croazieră se deplasa de la Lisabona la Southampton. Din cauza acestui incident, sosirea navei în portul Southampton a fost întârziată circa o jumătate de oră.

Proprietarul navei MSC Cruises a spus într-o declarație, că „un oaspete de la bordul MSC Virtuosa a căzut peste bord pe 12 octombrie, în timp ce nava naviga spre Southampton. Corpul a fost recuperat ulterior cu implicarea autorităților. Suntem profund întristați de acest eveniment tragic, iar gândurile noastre sunt alături de familie în această perioadă dificilă. Din respect pentru intimitatea lor, nu vom oferi detalii suplimentare.”

Ancheta privind decesul este condusă de poliția franceză.

Citeşte şi: Tânăr lovit cu ciocanul în cap şi cu picioarele de un grup de opt bărbați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS