15.6 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn influencer a murit după ce a căzut de pe cel mai înalt pod din Spania. Se urcase să facă un filmuleţ

Un influencer a murit după ce a căzut de pe cel mai înalt pod din Spania. Se urcase să facă un filmuleţ

Un influencer britanic a murit după ce a căzut de pe cel mai înalt pod din Spania. Acesta a încercat să se urce pe unul dintre pilonii podului, pentru a face un filmuleţ pentru reţelele sociale. Primăria, care a anunţat decesul bărbatului, a subliniat că urcarea pe pilonii podului este strict interzisă.

Tânărul de 26 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a căzut de la 192 de metri înălțime de pe podul Castilla-La Manch, cel mai înalt din Spania, după ce s-a urcat pe el ca să posteze un filmuleț pe rețelele de socializare.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, era însoţit de un compatriot de 24 de ani atunci când a căzut de pe podul cu cabluri din Talavera de la Reina, la aproximativ 110 kilometri sud-vest de capitala Spaniei, a indicat primăria localităţii într-un comunicat.

Un șofer care trecea prin zonă a fost cel care a sunat după ajutoare. Tânărul care îl însoţea pe influencer a rămas „traumatizat” și fără cuvinte după ce și-a văzut prietenul murind.

Citeşte şi: Olt: Un bărbat cu boli psihice și-a înjunghiat mortal mama

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS