25.1 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova a câştigat la Cluj, dar nu dă jucători în echipa etapei a II-a

Volei (m) / SCMU Craiova a câştigat la Cluj, dar nu dă jucători în echipa etapei a II-a

Federaţia Română de volei a anunţat, în cursul zilei de marţi, echipa etapei cu numărul II a Diviziei A1. Chiar dacă SCMU Craiova a câştigat fără drept de apel pe terenul Universităţii Cluj, scor 3-0, niciunul dintre elevii lui Dănuţ Pascu nu au intrat în vizorul forului.

Iată cum arată echipa etapei II:

Centrii:

VLADISLAVS BLUMBERGS (Știința Politehnica București). Letonul a avut cifre foarte bune. Și-a trecut în cont 14 puncte (+7), dintre care patru ași și două blocaje. A avut 73% procentaj în atac.

Centru: JAMES GRAHAM (Corona Brașov). Australianul a fost hotărâtor în victoria contra Zalăului (3-1). A reușit 13 puncte (+9), dintre care trei blocaje și un as. A servit foarte bine, pe serviciul său Corona reușind cele mai multe puncte. A avut 69% procentaj de reușită în atac.

Extreme:

DUSAN STOJSAVLJEVIC (Corona Brașov). Om de bază în echipa campioană, Dejan a reușit 15 puncte în meciul cu sălăjenii (8). A reușit un as, două blocaje și a avut 43% procentaj în atac. Pe preluare, 38% recepție pozitivă și 27% excelentă.

SAMUEL BURGI (Știința Politehnica București). Americanul a fost MVP-ul partidei de la Baia Mare. A reușit 17 puncte (+15) dintre care trei blocaje și un as. A avut 53% procentaj în atac. Foarte bun și la preluare: 64% recepție pozitivă și 41% excelentă.

Coordonator:

FILIP CONSTANTIN (Arcada Galați). Ridicătorul Arcadei a făcut și el un meci foarte bun. A reușit și două puncte (+1), un as și un blocaj. Acțiunile gândite de el au dus la puncte în contul echipei sale, iar asta e tot ce contează.

Libero:

AMANE KUMAGAI (Știința Politehnica București). Un alt jucător important în victoria din Maramureș a fost japonezul. Asiaticul nu a lăsat o minge să cadă. Cifre impresionante: 75% recepție pozitivă și 62% excelentă. Și a jucat nu mai puțin de 24 de mingi!

Opus:

ALEXANDRU RAȚĂ (Arcada Galați). Alex a fost principalul realizator al partidei cu Steaua. 17 puncte în contul său (+9), dintre care un as. A avut 52% procentaj în atac.

Antrenorul etapei:

SERGIU STANCU (Arcada Galați). Arcada a dovedit încă o data că, pe teren propriu, este invincibilă în întrecerea internă. Antrenorul a găsit încă o data soluția câștigătoare, trecând de una dintre rivale.

Citeşte şi: Craioveanca Monica Iliescu, noua campioană a Selecției Naționale U11

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS